T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / MARMARİS - Marmaris Mesleki Eğitim Merkezi

Zekeriya KARADAĞ - Merkez Müdürü

1975 yılında Manisa-Salihli’de dünyaya geldi. Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından öğretmenlik kariyerine 1998 yılında İstanbul´da başladı. Yurdun değişik yörelerinde yöneticilik ve öğretmenlik yaptı. Vatani görevini Yedek Subay olarak tamamladı. 2015 yılında Marmaris 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde, 2017 yılında ise Marmaris İhsan Mermerci Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yaptı. 2018 yılında Marmaris Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.

Okul Müdürümüzün Mesajları;

Öğretmen ve öğrencilerimizin beklentilerini göz önünde bulundurmak amaç ve gayesindeyim. Her ferdin sisteme katkı sağlaması sayesinde hizmet kalitesinin artış göstereceğine inanıyorum. Sistemin etkinliğini ve sürekliliğini sağlamak zorunda olduğumuzu ve bu uğurda mesai yapmamız gerektiği düşüncesindeyim.

 Sürecimiz performans hedeflerimizin gerçekleşmesini sağlamak olmalıdır. Ekonomik ve sosyal sektörlerin işgücü taleplerini mesleki ve teknik eğitim ile karşılamak, ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip iş gücü yetiştirmek, mesleği değerli kılmak için strateji ve politikalar geliştirmek ve uygulamak istiyoruz.

 Toplumun sosyal ve ekonomik sektörleri ile iş birliği içinde ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliği ile kabul gören, mesleki değerlere sahip, yaratıcı, yenilikçi, girişimci, üretken, ekonomiye değer katan ehil işgücü yetiştiren, kalite değerleri oluşturulmuş lider bir kurum olmak istek ve arzusundayız.

Saygı ve sevgilerimle..